WordPressről szóló tanácsok, nem csak kezdőknek.

WordPressről szóló tanácsok, nem csak kezdőknek.

 

A legtöbb ember, aki egyáltalán blogol, tud valamit a WordPressről. Van azonban sok minden, amit az átlagember nem tud a WordPressről. A következő információk azt tárgyalják, hogy mit kell tudnia a WordPressről ahhoz, hogy a leghatékonyabban tudja használni.

Adjon oldalszámokat a hozzászólások aljára, ha nagyon aktív közösséggel rendelkezik. Ez azért fontos, mert így a felhasználói könnyebben válogathatnak az anyagok és információk között. Győződjön meg róla, hogy az oldalszámok könnyen láthatóak a nézők számára.

Ha azt szeretné, hogy a feltöltött médiaanyagok, például videók vagy fényképek között könnyen lehessen keresni, tegye az egészet egyetlen mappába a Wordpressen keresztül. Ehhez menjen a Beállítások és a Média menüpontba, majd vegye ki a jelölőnégyzetet, amely beállítja, hogy a WP a dátum alapján rendezze mappákba a médiát.

A legtöbb sablonban van egy beépített landing page, használja ki. Ez a lecsupaszított oldal lehetővé teszi, hogy szándékukat pontosan arra összpontosítsa, amit szeretne, hogy megnézzenek, legyen az egy feliratkozási űrlap vagy egy "Vásárolj most" link. Ez biztosítja, hogy azokat a lépéseket tegyék meg, amelyeket szeretnék.

Az oldalsávok általában tele vannak haszontalan információkkal. Ha szeretné egyszerűsíteni őket, és csak olyan információkat tartalmazni, amelyekre a látogatói kíváncsiak, navigáljon a Megjelenés és Widgetek menüpontba. Távolítson el mindent az oldalsávjáról, ami nem segít abban, hogy több ember kerüljön fel a listájára, nem készteti a látogatókat cselekvésre, vagy nem hoz pénzt Önnek. Az oldalsáv leépítésével WordPress webhelye sikeres lesz.

Ha új a WordPressben, győződjön meg róla, hogy az oldalsáv egyszerű marad. Győződjön meg róla, hogy csak a legszükségesebbeket tartalmazza. A látogatóinak nem szabad, hogy rengeteg hirdetés és banner között kelljen gyomlálniuk, hogy megtalálják azokat a linkeket, amelyekre kattintani szeretnének. Próbálja meg eltávolítani azokat az elemeket a Megjelenés és Widgetek menüpontból, amelyek nem járulnak hozzá semmit az ügyéhez vagy vállalkozásához.

A biztonság kulcsfontosságú egy WordPress-szel épített webhely esetében, ezért mindig tartsa biztonságban a jelszavakat. Ezenkívül csak jó hírű oldalakról származó bővítményeket használjon, és mindig olvassa el a véleményeket. Ha feltörik vagy rosszindulatú szoftverrel fertőzött, az oldaladon végzett összes kemény munkája elveszik.

Használja a Google Analyticset, hogy nyomon követhesse, kik látogatják meg az oldalát, és honnan érkeznek. Fontos, hogy tudja, honnan érkeznek a látogatók, így keményebben tud dolgozni azon, hogy több olvasót hozzon be. Minél jobban figyel a statisztikáira, annál nagyobb lesz az oldala.

Ügyeljen arra, hogy frissítse a bővítményeit. Ezek egy nagyszerű eszköz, amely erősebbé teszi webhelyét. Csakúgy, mint a hagyományos szoftverek, ezek is frissülnek. Ha nem tart lépést a legújabb verziókkal, az azt jelentheti, hogy a mostani verziók hirtelen nem fognak működni, vagy más problémákat okozhatnak.

Ne vigye túlzásba a túl sok WordPress bővítmény telepítését. A bővítmények nagyszerűek, de mindegyik egy kicsit jobban lelassítja a betöltési időt. Ez azt jelenti, hogy az oldal lassabban fog futni mind önnek, mind az olvasóinak, és ami még rosszabb, negatív hatással lehet a keresőmotoros rangsorolására. A lassabb oldalak általában nem állnak olyan jól a rangsorban, mint a gyorsabbak.

Használjon bővítményt a bejegyzései összekapcsolására. Ez lehetővé teszi, hogy az olvasó több tartalmat élvezhessen. Ezekkel a bővítményekkel linkeket adhat a bejegyzései aljára.

A WordPress webhelyének legtöbb látogatója rendelkezik valamilyen közösségi média fiókkal, legyen az a Facebook vagy a Twitter. Ha látnak valamit, és meg akarják osztani a fiókjukon, akkor ezt a folyamatot a lehető legkönnyebbé akarja tenni. Ezért töltsön le egy olyan bővítményt, amely lehetővé teszi a közösségi megosztást.

A WordPress jól bevált, és sok blogger jó tapasztalatokat szerzett vele. Azonban még azok is, akik már használják a WordPress-t, nem biztos, hogy a legtöbbet hozzák ki belőle. Miután elolvasta ezt a cikket, most már készen áll arra, hogy a legtöbbet hozza ki a WordPressből.

 

sous vide recept, teraszmelegítő, kacsamell sütése, thermomix, vákuum zacskó, sous vide vákuumozó gép

 

1. sous vide recept

2. teraszmelegítő

3. kacsamell sütése

4. thermomix

5. vákuum zacskó

6. sous vide vákuumozó gép

 

sous vide recept, teraszmelegítő, kacsamell sütése, thermomix, vákuum zacskó, sous vide vákuumozó gép