VideoMarketing tippek, hogy segítsen a kezdő vállalkozások számára

VideoMarketing tippek, hogy segítsen a kezdő vállalkozások számára

 

A kereskedelem egyre inkább digitalizálódik, ezért fontos, hogy a vállalatok megértsék ezt. Az online videók használata jelentősen növelheti vállalkozását. Ezek a tanácsok segíthetnek megtanulni, hogyan készítsen videókat vállalkozása népszerűsítésére.

Meg akar győződni arról, hogy rendszeresen tesz ki videókat. Ha az emberek egyszer már látták a videóját, és megismerik, akkor több mint valószínű, hogy abbahagyják a megtekintését. Az új anyagok közzétételével a nézők visszatérnek, hogy lássák, milyen új dolgokat népszerűsít.

Használja ki az olyan eseményeket, mint a kiállítások és szakkiállítások, hogy szakértőket kérdezzen meg. Az interjúkat aztán közzéteheti a webhelyén, mint forrást a nézők számára. Tegyen fel olyan típusú kérdéseket, amilyeneket a közönsége is feltenne, és próbálja az interjút a lehető legérdekesebbé tenni, hogy a nézők figyelmét lekösse.

Legyen magabiztos a videója során. Ügyfelei a termék nagyköveteként fognak önre tekinteni, ami azt jelenti, hogy teljes bizalmat kell mutatnia a termék képességei és értéke iránt. Gyakorolja néhányszor az előadást, hogy biztos legyen benne, hogy a megfelelő élményt és érdeklődést építi ki a potenciális vásárlók számára.

Erős kulcsszavak használatával segítse a potenciális ügyfeleket a videóinak megtalálásában. Ha van YouTube-csatornája, szánjon időt arra, hogy minden videójához leírást írjon, és ossza meg a főoldalára mutató linkeket. Válasszon erős kulcsszavakat, amelyeket a potenciális ügyfelek valószínűleg használnak, amikor az Ön termékeivel kapcsolatos témájú videókra keresnek.

Ne hanyagolja el a videója hangját. Be kell fektetnie egy minőségi mikrofonba, ha saját magát szeretné rögzíteni. Ha beszélni szeretne, miközben kint demonstrálja a termékét, szerezzen be egy hajtókamikrofont. Ne habozzon lágy zenét használni, ha némi csend van a videóban.

Ha felkér egy szakértőt az adott területről, akkor ő tudatni fogja a hálózatával, hogy megjelenik a videóban, így növelve az ismertséget. Ha a tartalom jó, megosztják a hálózatukkal, és gyorsan sok nézőt szerezhet.

A videomarketingedben tudassa a nézővel, hogy miért kínálja azt a terméket vagy szolgáltatást, amit kínál. Könnyen láthatják, hogy mit kínál, de tudassa velük, hogy mi az oka. A nyílt, hiteles és őszinte kommunikáció bizalmat kelt, ami új közönséget vonz, és megtartja a korábbi vásárlókat.

Vonja be irodája többi tagját is a marketingkampányához szükséges videók készítésébe. A kamera előtt álló személy legyen kellemes, boldog és kényelmes. Nagyszerű, ha különböző alkalmazottakat von be a videókba.

A hangnemnek következetesnek kell lennie egyik videóról a másikra. A how-to videók nem feltétlenül jobbak, mint a viccesek. Vegye figyelembe mind a terméket vagy szolgáltatást, amelyet forgalmazni szeretne, mind pedig a célközönséget, amelyet el szeretne érni. Ennek alapján találja ki, hogy milyenek legyenek a videói. Lehetnek komolyabbak, vagy viccesebbek, attól függően, hogy kivel próbál dolgozni.

A YouTube kommentkeresője nagyszerű módja annak, hogy videókat találjon abban a témában, amelyet a következő videójában tervez. Így láthatja, hogy mások miről beszélnek, és aztán vagy válaszolhat a kérdéseikre, vagy új információkkal állhat elő, amelyek jelenleg nem szerepelnek.

Most, hogy elolvasta ezt a cikket, rájött, milyen erős és hatékony online videók lehetnek. A videók használatával rengeteg embert érhet el, akikből ügyfelek válhatnak. Ez a tanács a
minőségi videostratégia kiépítésének sarokköve.

 

pinot noir, badacsonytomaj étterem, négyes, badacsony programok, szürkebarát, syrah, kéknyelű

 

1. pinot noir

2. badacsonytomaj étterem

3. négyes

4. badacsony programok

5. szürkebarát

6. syrah

7. kéknyelű

 

pinot noir, badacsonytomaj étterem, négyes, badacsony programok, szürkebarát, syrah, kéknyelű