Egyszerű tippek és trükkök az IPhone használók számára

Egyszerű tippek és trükkök az IPhone használók számára

 

Ha olyan készülékre vágysz, amely képes eligazodni egy térképes rendszerben, összeköt a barátaiddal a közösségi média fiókokon, és amely lehetővé teszi, hogy bármikor meghallgasd a kedvenc zenéidet, akkor az iphone neked való. Az iphone-ban az a legjobb, hogy továbbra is telefonként funkcionál, így mindezt egy hagyományos mobiltelefon mellett is megkapod.

Csökkentsd az iPhone fényerejét, hogy csökkentsd az akkumulátor fogyasztását. A megvilágítási szint módosításához lépj az iPhone beállítások részébe. Ezzel kímélheted az akkumulátort, és nem kell annyit töltened a telefonodat.

Az "X" gombra nincs szükség minden egyes AutoCorrect javaslat után. Ehelyett egyszerűen csak koppints bárhová a telefon képernyőjén. Ez bezárja a dobozt ami sokkal gyorsabb megoldás.

Vannak olyan webhelyek, amelyeket gyakran látogatsz a telefonodról? Szoktad azt kívánni, hogy legyen egy kis ikonjuk a kezdőképernyőn? Nos, ha igen, akkor nyisd meg a weboldalt a Safariban, és kattints a képernyő tetején lévő Go To ikonra. Ezután kiválaszthatod, hogy hozzáadd a kezdőképernyőhöz.

Szeretnél egy ékezetes betűt beilleszteni a szövegedbe? A következőt kell tenned. Csak annyit kell tenned, hogy megérinted és néhány pillanatig lenyomva tartod a kívánt betűt, és megjelenik a lehetőségek listája. Meg kell jelennie egy felugró ablaknak, amelyben további billentyűk jelennek meg. Az egyes betűk beírásához rendelkezésre álló lehetőségek számos választási lehetőséget biztosítanak a betűk megjelenésére az iPhone használatával.

Szeretnéd tudni, hogyan lehet letiltani az iphone 3G vagy Edge kapcsolatot? Be kell jutnod a mobiladathálózatba a beállítások, majd az általános, majd a hálózat menüpontba. A felhasználónév és a jelszó mezőkbe írj be néhány általános szót, és ez csak azért van, hogy az iphone ne adja át a megfelelő értékeket a szolgáltatónak. Ha újra kell indítanod a telefonodat, akkor azt is tedd meg.

Számos multimédiás képesség áll az iPhone rendelkezésére. Tévéműsorokat, filmeket és egyéb videoklipeket tölthet le, így az iPhone szórakoztató eszköz lehet, bárhová is megy.

Ha te üzletember vagy, rendkívül előnyös lehet számodra, ha van egy iPhone-od a munkádhoz. Nemcsak telefonálhatsz és küldhetsz SMS-t a kollégáidnak bárhonnan, hanem e-maileket is küldhetsz, munkahelyi oldalakat látogathatsz, és fontos adatokhoz férhetsz hozzá bárhonnan és bármikor.

Ha személyesebbé szeretnéd tenni az iPhone-odat és a Sirit, próbáld meg megtanítani Sirinek a családod nevét. Megtaníthatod Sirinek például a házastársad nevét. Ezután ahelyett, hogy kimondanád házastársad teljes nevét, amikor fel akarja hívni, azt mondhatja helyette, hogy "Hívd a férjemet" vagy "Hívd a feleségemet". Ez sokkal személyesebb!

Vezérelheted iPhone-od zenéjét anélkül, hogy a zenealkalmazást megnyitnád, ha egyszerűen egyszer jobbra csúsztatod az alkalmazássávot. Ott egy mini zenei vezérlőrendszert kapsz, amely lejátszás és szünet, következő és előző gombokat tartalmaz. Gyors hozzáférést kaphatsz még ahhoz az alkalmazáshoz is, amelyik éppen zenét játszik ugyanezen a területen.
Ha iPhone-odon SMS-t írsz, felgyorsíthatod a folyamatot, ha megtanulod az időszakok gyorsbillentyűjét. Ahelyett, hogy a "123" gombra kattintana az írásjelek képernyőjének megjelenítéséhez, duplán koppintson a szóközre. Ez automatikusan beilleszt egy pontot és egy szóközt az üzenetedbe.

Mindig frissítsd az operációs rendszert a lehető legfrissebb verzióra. A valóságban az iPhone-ok nagyon kifinomult kézi számítógépek, és más számítógépekhez hasonlóan hajlamosak lehetnek hibákra és javításra szoruló problémákra. Ez a frissítés kulcsfontosságú, ha a telefonon keresztül személyes adatokhoz férnek hozzá online.

Remek tipp az iphone használatához, hogy vásárolj valamilyen alkalmazást, amely segít megtalálni a tartózkodási helyedhez közeli éttermeket. Valójában létezik olyan alkalmazás, amely véletlenszerűen hoz fel egy éttermet aszerint, hogy mit írsz be, például mexikói ételeket, olaszokat vagy bármit, amit szeretnél.

Készíts fényképeket az iPhone fejhallgató zsinórjával. A hangerőgombok, mind a fel és le gombok már sok iPhone-on használhatók fotók készítésére. Így meg tudod nyugtatni a kezed, és a zsinór gombját megnyomva tudod elkészíteni a fotót. Ha így csinálod, nem rázod meg a fényképezőgépet és a keretet, így élesebb képet kapsz.

Fontold meg egy külső akkumulátor megvásárlását az iPhone készülékedhez. Ezek nagyon hasznosak lehetnek, ha az akkumulátor élettartama lemerül, és nincs a közelben töltő. Meghosszabbíthatják a telefon által kínált hasznos időt, és megkönnyítik a fontos dolgok, például a pénzügyek vagy az e-mailek kezelését, amelyekre sokan használják iPhone-jukat.

Az értesítések bosszantóak lehetnek, ha megzavarhatnak téged, miközben az iPhone-on próbálsz dolgozni. De talán most nem alkalmas az idő, ezért mielőtt rátérne az értesítésre, el akarja menteni későbbre. Van egy módja annak, hogy eltávolítsd ezeket az állandó értesítéseket. Csak el kell húznod a felugró sávot, amikor megjelenik a képernyődön.

Ne zárd be az e-mail alkalmazást, ha egy e-mail írása közben kell távoznod. Ehelyett nyomd meg a "törlés" gombot. Az iPhone ezután megkérdezi, hogy szeretnéd-e ezt az e-mailt a vázlatok közé menteni. Válaszd az igent, és akkor később befejezheted az e-mailt.

Gyorsan gépelsz az iPhone-nal. Menj a Beállítások, majd az Általános, majd a Billentyűzet menüpontba, és egyszerűen adj hozzá új gyorsbillentyűket. Ennek során előre beprogramozhatsz hosszú szóösszetételeket vagy olyan kifejezéseket, amelyeket sokat vagy gyakran gépelsz. A jövőben ez segíthet abban, hogy ne kelljen minden alkalommal begépelned őket.

Az iPhone segítségével kincset érő fényképeket küldhetsz szeretteidnek. Két egyszerű lehetőséged van ennek megvalósítására. A kép elmentése után hozzáadhatod egy e-mailhez, vagy feltöltheted a Facebook-profilodra.

Az iphone által hordozott képességek határtalanok. Naponta jelennek meg új alkalmazások, és az emberek kezdenek rájönni, hogyan lehet csodálatos dolgokat csinálni a telefonnal. Vegyél egy iphone-t egy próbakörre még ma, és nézd meg, miért választja mindenki ezt a telefont egy másik helyett.

sitt elszállítás, sittes konténer, konténer rendelés budapest, babakocsigyár, babakocsik, babafészek, babafészek

 

1. sitt elszállítás

2. sittes konténer

3. konténer rendelés budapest

4. babakocsigyár

5. babakocsik

6. babafészek

7. babafészek

sitt elszállítás, sittes konténer, konténer rendelés budapest, babakocsigyár, babakocsik, babafészek, babafészek