Hogyan lehet megfogalmazni egy sikeres videomarketing-kampányt

Hogyan lehet megfogalmazni egy sikeres videomarketing-kampányt

Az online videók döntő fontosságúak számos üzleti marketing kampányban. Sok ember rabja a YouTube-nak, és ha a videód érdekes és informatív, akkor elég sokáig abbahagyják a macskavideókat, hogy megnézhessék. Használja a következő tanácsokat, és indítsa el videomarketing-kampányát még ma.

Győződjön meg arról, hogy rendszeresen ad ki videókat. Miután az emberek meglátták a videódat, és ismerik azt, valószínűleg nem fogják tovább nézni. Új anyag feltöltésével a nézők visszatérhetnek, és megnézhetik, milyen új dolgokat hirdet.

A YouTube a legnépszerűbb megosztási oldal, és egyedül a videószerkesztési funkciók és az elemzés miatt érdemes. A kommentárok jó példa arra, hogy mit adhatsz hozzá a videóidhoz. Itt az alkalom, hogy feltegyen egy linket, és adjon meg néhány információt, például elérhetőséget.

A videók optimalizálása kulcsfontosságú. Ha több webhelyhez készít videókat, akkor mindegyikhez készítsen címet és leírást. Használja a megcélzott kulcsszavakat is. Adja meg kapcsolattartási adatait is, hogy az emberek megtalálják Önt, ha van rá kedve.

Ne feledje, milyen fontos egy fülbemászó cím a videó sikere szempontjából. A legjobb címek új nézőket hoznak. Ez felkelti az érdeklődést olyan dolgok iránt, amelyekről tudatni szeretné őket. Ezért töltsön egy kis időt a címeivel.

Ha terméket árul, készítsen egy videót, amely megmondja az ügyfeleknek a termék használatát. Kezdheti azzal, hogy kinyitja a dobozt, átfutja, hogyan kell összerakni, majd megmutatja nekik, hogyan tudják használni. Ez arra készteti őket, hogy értékeljék, mennyire tisztelik az ügyfeleket.

Ha nem igazán vagy szakértő egy témában, ne próbálj úgy tenni, mintha. A legjobb módja ennek megkerülése, ha videofelvételeket készítenek interjúkkal, amelyek szakértői a fülkében. Szakkiállítás vagy szeminárium remek hely olyan emberek megismerésére, akiknek nem lesz gondjuk a videó készítéséve

Ne kerülje a videomarketinget, mert szégyenlős. Ha nehezen tud kamera előtt beszélni, akkor annyi időt vegyen igénybe, amennyire szüksége van, és szerkessze a videót. Kérjen meg egy barátot vagy kollégát, hogy segítsen Önnek abban, hogy bemutatja Önnel a termékeket vagy interjút készít.

A termékgyártóknak vagy viszonteladóknak videókat kell készíteniük, amelyek bemutatják, hogyan lehet a terméket alternatív módon használni. Például, bár a ragasztószalag nagyszerű a csatornák számára, a Duck Tape millió további projekthez készített útmutatót, méghozzá arról, hogyan lehet pénztárcát létrehozni! Ez elképesztő vírusos video-sikert eredményez részükről.

Készítsen néhány, a vállalkozásod szempontjából releváns útmutató videót. Ez segít neked, mert sok ember van odakint, akik az internetet használják arra, hogy kitaláljanak egy bizonyos feladatot. Az oktató videók készítésével segítesz valakit egy bizonyos feladat elvégzésében, és cserébe mostantól tudni fog a cégedről.

Ne feltételezze, hogy professzionális videós stábot kell bérelnie, vagy professzionális berendezéseket kell bérelnie. Ha saját tartalmát írta, van egy csendes szobája és webkamerája vagy digitális fényképezőgépe, amely képes videofelvételre, megteheti saját maga is! Tegyen néhány próbaüzemet, és töltse fel a YouTube-ra, de csak privát megtekintés céljából. Ez lehetővé teszi, hogy meglássa, hogyan lehet rendbe hozni, anélkül, hogy bárki látná a próbaidőszakot és a hibákat.

Mivel jobban tájékozott a videomarketingről, készen áll a videók készítésére. Folytasson további kutatásokat a videomarketing terén. Mindig előnyös lehet, ha többet megtud a videomarketingről. Minél többet tud, annál jobb lesz az üzleti életben.