Szakértői tanácsok a videómarketingről, amelyek profitot építenek mindenki számára!

Szakértői tanácsok a videómarketingről, amelyek profitot építenek mindenki számára!

 

A vállalkozás marketingje egy kicsit nehéz, mert annyi lehetőség van. A videómarketing egy ilyen dolog. Ez a cikk különböző tippeket és trükköket fog átnézni, amelyeket a videomarketing-kampánya során használhat. Olvassa át őket figyelmesen, hogy ne maradjon le semmiről!

 

Ne hagyja, hogy félénksége megakadályozza abban, hogy kihasználja a videomarketing előnyeit. Amikor a kamerába néz, beszéljen úgy, mintha egy régi barátjával beszélgetne. Ez egy nagyon egyszerű és hatékony módszer arra, hogy segítsen magának túllépni azon a kellemetlen érzésen, hogy ismeretlen emberekkel beszélget.

 

Ha túlságosan szégyenlős ahhoz, hogy megmutassa az arcát a képernyőn, akkor próbáljon meg valami olyasmit használni, mint a Google Search Stories, hogy segítsen Önnek. Ez egy jó módja annak, hogy megmutassa a felhasználóknak az összes lényeges információt, anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy mindenkinek meg kell mutatnia az arcát.

 

A videók könnyen felhasználhatók arra, hogy elmagyarázza termékeit vagy szolgáltatásait a potenciális ügyfeleknek. Ha látja, hogyan működik egy termék, az segít az ügyfeleinek megérteni, hogyan kell használni a termékét, és miért előnyösebb Öntől vásárolni, mint más eladóknál. Tehát, ha megtanul videókat készíteni, hogy elmagyarázza, mit árul, könnyen segíthet az ügyfélkörének kiépítésében.

 

Ne várja el a vásárlóktól, hogy 20 percnél hosszabb videót nézzenek. Ha egy termék bemutatóját készíti, készíthet egy 20 perces videót, hogy bemutassa a termék jellemzőit. Amennyiben a videója az aktuális ajánlatokra vagy a vállalkozással kapcsolatos általános frissítésekre összpontosít, tartsa sokkal rövidebbnek.

 

A videó tartalmának királynak kell lennie. Ha nem szórakoztató nézni, és nem nyújt nagyszerű információkat, miért nézné meg bárki is? Le kell ülnie, és ideje nagy részét arra kell fordítania, hogy olyan tartalmat találjon ki, amelyet az emberek valóban meg akarnak találni és meg akarnak nézni, hogy a videója népszerűvé váljon.

 

Állítson össze néhány kreditpontot a videóihoz. Adjon címet a videóinak, sorolja fel azoknak az embereknek a nevét, akik szerepelnek a videóiban, vagy akik segítettek Önnek, és természetesen adjon meg néhány adatot a videókban szereplő termékekről. Feltétlenül adjon egy linket a fő webhelyére, és bátorítsa a nézőket, hogy további információkért látogassanak el oda.

 

Ne feledkezzen meg a zenéről sem! A zene használatával fokozhatja a hangulatot, feszültséget kelthet, vagy akár a komikus részeket is kiemelheti. Ha nem ért a zeneválasztáshoz, kérje meg barátait és családtagjait, hogy segítsenek. Természetesen ne játssza túl hangosan a zenét.

 

Ha valaki kérdést tesz fel a videóihoz fűzött megjegyzésekben, fontolja meg, hogy egy másik videóban válaszoljon rá. Ha jól átgondolja, kitalálhat egy humoros választ, amely a keresett információt egy szórakoztató videóval együtt adja meg nekik, ha mások is szívesen megnéznék, annál jobb!

 

Ha egy új termékről készít videót, tartsa egyszerűnek és rövidnek. Egyetlen néző sem fog végig ülni egy 10-15 perces videót a legújabb termékéről. Ha további információra van szükségük, tüntesse fel elérhetőségét, és adjon nekik egy személyes bemutatót. A videók esetében tartsa rövidnek és lényegre törőnek.

 

Legyen a logója jól látható helyen a videóban, de ügyeljen arra, hogy ne zavarja a tartalmat. Sok vállalat a logójának áttetsző változatát használja, hogy minden mögötte lévő dolog látható maradjon, miközben az emberek a videó során végig tudják, hogy ki készítette azt, és hol tudnak utána még többet megtudni.

 

A videomarketing nem is olyan nehéz, és most, hogy már ismer néhány jó tippet, nem okozhat gondot ezek alkalmazása a marketingkampányában. Csak kövesse a tanácsokat, és jól fog járni a videóival. Mindenképpen tartsa kéznél ezt a cikket arra az esetre, ha elfelejtene valamit, vagy ha felfrissítésre lenne szüksége a témában.

 


1. https://bit.ly/3y8Cg0V

2. https://bit.ly/3CV7Xy9

3. https://bit.ly/3k49GZx

4. https://bit.ly/3D0UV1Y

5. https://bit.ly/3CZTqRK